Félsz megszólalni angolul?

Nem vagy elég motivált? Nincs nyelvérzéked?

Akkor Neked szól a Yes, I can! videós kurzusom. Jelentkezz, és válj magabiztos angol nyelvhasználóvá! MOST bónuszokkal és mentorporgrammal is elérhető!

A MAGABIZTOS ANGOLTUDÁS ALAPJAI

25 év alatt rengetegszer tapasztaltam, hogy a kezdetben lelkes, motivált nyelvtanulóim annak ellenére, hogy rendszeresen jártak az órákra és szerették azokat, sokszor csak velem használták az angolt. Hiába értek el magas szintű nyelvtudást, a való életben kerülték azokat a helyzeteket, amikor mások előtt is meg kellett szólalniuk.

Most már tudom, hogy a magabiztosság növelése legalább annyira fontos az angoltanulás során, mint a szókincs és a nyelvtan fejlesztése. 

Akár most kezded az angoltanulást, akár úgy érzed, ideje új alapokra helyezni azt, ez a kurzus segít abban, hogy tudatos nyelvtanulóvá válj, aki motivált és rendszeres kihívásokkal fejleszti a tudását és az önbizalmát.  

Sőt, ezeket a technikákat az életed bármely más területén is sikerrel fogod tudni alkalmazni. 

Ezt tanulod meg:

  • Hozzáállás: hogyan érd el, hogy repesve várd az angolozást?
  • Célkitűzés: milyen a jó cél és hogyan teljesítsd?
  • Motiváció: hogyan küzdd le a halogatást és szabadulj meg a folytonos újrakezdéstől?
  • Magabiztosság: hogyan beszélj idegenek előtt is bátran és lazán angolul?

Itt megtekinthetsz pár oldalt a feladatokból. Kattints a képre.

ELSZÁNTSÁGI
GARANCIA

Garantálom, hogy ha gyakorlatba ülteted a tananyagot, olyan elszánt leszel a nyelvtanulást illetően, mint még soha!

KONTROLL
GARANCIA

Garantálom, hogy a feladatok elvégzése után képes leszel irányítani a nyelvtanulási folyamatodat, és nem fogsz ebben a tanárodtól függeni.

ÉLMÉNY
GARANCIA

Garantálom, hogy ha megvalósítod a kurzus alapján kidolgozott terved, szárnyalni fogsz és rengeteg élvezetet fedezel fel a nyelvtanulásban!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

És garantálom, hogyha mégsem azt kaptad, amire számítottál, visszafizetem a pénzed.

A közösség támogató ereje

Jártál már úgy, hogy megvásároltál egy kurzust, és végig sem nézted a tananyagot? Vagy ha végig is nézted, semmit sem valósítottál meg belőle? Nos, most rövid ideig lehetőséget kínálok arra, hogy ne így legyen.

A videókban is többször elhangzik, hogy amit hallasz, azonnal ültesd is a gyakorlatba. Ebben szeretnélek támogatni most.

Ha  március 11-e hétfő éjfélig megvásárolod a VIP csomagot, akkor ahhoz egy zárt Facebook csoport tagsága is jár, ahol két hónapon keresztül mentorállak, és ahol inspirálódhatsz, vállalásokat tehetsz, és tippekkel gazdagodhatsz. 

A közösség támogatásával biztos, hogy ebből a kurzusból a maximumot fogod kihozni!

Nézz bele az egyik videóba!

Miért bízhatsz bennem?

Bartha-Becskei Zsuzsanna vagyok, nyelvi coach és angoltanár – valamint örök nyelvtanuló. Több, mint 25 éve foglalkozom nyelvtanítással, és meggyőződésem, hogy ha tudod, hogy mi a számodra megfelelő nyelvtanulási módszer, és, hogy hogyan tervezd meg a nyelvtanulási folyamatod, szárnyakat fogsz kapni és magabiztos nyelvhasználóvá válsz! Ezen szemlélet mentén tartom a nyelvóráim, mentorálok coachként nyelvtanulókat és állítom össze kurzusaim.

Élménytanulás kártyákkal

Ők már szárnyalnak!

“A nyelvtanuláshoz kötődő szorongások, gátlások, önmagamról mint nyelvtanulóról kialalakított téves hiedelmek, kép megváltoztatására ajánlom.” Erika

“Az élet bármely területén, ha egy olyan kihívással kell megküzdenünk, amivel szemben egyedül már többször is elbuktunk, viszont az eredmény egyáltalán nem elhanyagolható a jövőnket és az életünket tekintve, az egyik legcélravezetőbb megoldásnak a szakemberek bevonását tartom.” Marci

Yes, I can! videós kurzus csomagok

Ha március 11.-e, hétfő éjfélig megvásárolod a választott csomagot, megkapod hozzá a bónuszokat is! A gombokra kattintva a Tudáspiac oldalára kerülsz, ott tudod kiválasztani a csomagot. A bónuszokat külön emailben küldöm el.

Yes, I can!

csak 9.900 Ft

Kérdéseid vannak? Talán itt a válasz!

Nyugodtan írd meg nekem a kérdésed, kérdéstől függően írásban vagy telefonon keresni foglak a válasszal!

Amint rákattintasz a megrendelő gombra, a Tudáspiac oldalára kerülsz. Ott válaszd ki ismét a kívánt csomagot, és kövesd az utasításokat a megrendeléshez. A bónuszokat, Facebook csoport linkjét külön emailben fogom Neked elküldeni. 

Nem, szinte minden videó végén elmondom a feladatokat. A feladatlappal viszont egy helyen tarthatod, kidolgozhatod őket írásban, és könnyebben át is tekintheted őket.

Igen, amennyiben kifizeted a különbözetet, később is tudsz csatlakozni a zárt Facebook csoporthoz – de nem érdemes sokáig halogatnod ezt a döntést! 🙂

A Take wing! kurzus lényege, hogy képes legyél szokásoddá alakítani a nyelvtanulást és megtalálni a számodra megfelelő módszereket. Ez attól független, hogy épp milyen szinten vagy angolból, és milyen formában tanulod a nyelvet. (Sőt, tulajdonképpen bármely más nyelv vagy tárgy tanulásánál nagy lendületet adhat!)

Röviden: nem! 🙂 A videók akkor érnek valamit, ha elvégzed a feladatokat és azonnal gyakorlatba is ülteted a hallottakat. A nyelvtanulás hosszú folyamat, kitartás és elszántság szükséges hozzá, de ez a folyamat lerövidíthető, ha hatékonyabban tanulod a nyelvet és a kitartás is fenntartható, ha tudod, hogy Neked milyen módszer válik be. A videók nem angolul tanítanak meg, hanem rávezetnek a tanulási módszered kidolgozására.

Egy héten csak egy témát dolgozz fel, és a videókkal is akkor haladj tovább, ha elvégezted a feladatokat. A témák nem épülnek ugyan egymásra, mégis egy számomra logikus sorrendet követnek. Ha úgy érzed, a te sorrended más, nyugodtan haladhatsz másképp. A témákon belül viszont azt javaslom, sorban nézd meg a videókat.

Abszolút! Mivel angoltanár vagyok, angoltanulóknak hirdetem a kurzust, de a kidolgozott módszert más nyelvekhez, sőt, bármely más tanulási folyamathoz használni tudod.