Take wing!

az élvezetes és rendszeres nyelvtanulás alapjai - videós kurzus

Mindig csak halogatod az angolozást? Nincs időd nyelvet tanulni? Azt gondolod, nincs nyelvérzéked? Végezd el a Take wing! kurzusom, és tanuld meg az éves tananyagod fél év alatt!

HIÁNYPÓTLÓ KURZUS A NYELVTANULÁS ALAPJAIRÓL

25 év alatt rengetegszer tapasztaltam, hogy a kezdetben lelkes, motivált nyelvtanulóim annak ellenére, hogy rendszeresen jártak az órákra és szerették azokat, egyre kevesebb időt szántak a nyelvtanulásra két óra között és sokszor csak velem használták az angolt. Eleinte igyekeztem változtatni az óráimon, még változatosabb témákkal készültem, de ez gyakran kevésnek bizonyult.

Most már tudom, hogy ilyenkor nem ez a megoldás. Nem a tanár feladata, hogy beossza a nyelvtanuló idejét és folyamatosan motiválja. Ez csakis a nyelvtanulón magán múlik – Rajtad. Akár most kezded az angoltanulást, akár úgy érzed, ideje új alapokra helyezni azt, roppant fontosnak tartom, hogy a kurzus témái alapján egy jól átgondolt, tervezhető és újratervezhető nyelvtanulási folyamatot építs fel – a saját igényeid alapján.

Ezért alkottam meg a Take wing! hatékonyságnövelő kurzust, mely képessé tesz arra, hogy a kezedbe vedd az irányítást és egy hatékony nyelvtanulási rendszert dolgozz ki magadnak. Sőt, ezeket a technikákat az életed bármely más területén is sikerrel fogod tudni alkalmazni. 

Tartalom

I. “Time for English” csomag:
  • Célkitűzés: milyen a jó cél és hogyan teljesítsd?
  • Időbeosztás: hova fér be a nyelvtanulás a napjaidba akkor is, ha 1 perc szabadidőd sincs?
  • Szokások: hogyan alakítsd szokássá az angolozást?
  • Tervezés: hogyan tervezd meg, hogy mit, mikor és hogyan tanulj?
II. “Yes, you can!” csomag
  • Hozzáállás: hogyan érd el, hogy repesve várd az angolozást?
  • Célkitűzés: milyen a jó cél és hogyan teljesítsd?
  • Motiváció: hogyan küzdd le a halogatást és szabadulj meg a folytonos újrakezdéstől?
  • Magabiztosság: hogyan beszélj idegenek előtt is bátran és lazán angolul?
III. “All in one” csomag
           az összes fenti téma +
  • Lehetőségek: milyen lehetőségeid vannak a nyelvtanulásra és hogyan válassz közülük?
  • Tananyag: hogyan válassz tananyagokat?

Itt megtekinthetsz pár oldalt a feladatokból. Kattints a képre.

ELSZÁNTSÁGI
GARANCIA

Garantálom, hogy ha gyakorlatba ülteted a tananyagot, olyan elszánt leszel a nyelvtanulást illetően, mint még soha!

KONTROLL
GARANCIA

Garantálom, hogy a feladatok elvégzése után képes leszel irányítani a nyelvtanulási folyamatodat, és nem fogsz ebben a tanárodtól függeni.

ÉLMÉNY
GARANCIA

Garantálom, hogy ha megvalósítod a kurzus alapján kidolgozott terved, szárnyalni fogsz és rengeteg élvezetet fedezel fel a nyelvtanulásban!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

És garantálom, hogyha mégsem azt kaptad, amire számítottál, visszafizetem a pénzed.

A közösség támogató ereje

Jártál már úgy, hogy megvásároltál egy kurzust, és végig sem nézted a tananyagot? Vagy ha végig is nézted, semmit sem ültettél át belőle a gyakorlatba? Nos, ez nem egy ilyen kurzus lesz!

A videókban is többször elhangzik, hogy amit hallasz, azonnal ültesd is a gyakorlatba. Ezt a célt szolgálják a feladatok is.

A kurzushoz egy zárt Facebook csoport tagsága is jár, ahol többek között kérdezhetsz (tőlem is), elbüszkélkedhetsz a sikereiddel, inspirálódhatsz más történeteiből, vállalásokat tehetsz, és további tippekkel gazdagodhatsz.

A közösség támogatásával biztos, hogy ebből a kurzusból a maximumot fogod kihozni!

Nézz bele az egyik videóba!

Miért bízhatsz bennem?

Bartha-Becskei Zsuzsanna vagyok, nyelvi coach és angoltanár – valamint örök nyelvtanuló. Több, mint 25 éve foglalkozom nyelvtanítással, és meggyőződésem, hogy ha tudod, hogy mi a számodra megfelelő nyelvtanulási módszer, és, hogy hogyan tervezd meg a nyelvtanulási folyamatod, szárnyakat fogsz kapni és magabiztos nyelvhasználóvá válsz! Ezen szemlélet mentén tartom a nyelvóráim, mentorálok coachként nyelvtanulókat és állítom össze kurzusaim.

Élménytanulás kártyákkal

Take wing! videós kurzus csomagok

Ha elsősorban azon szeretnél dolgozni, hogy legyen időd az angoltanulásra, válaszd a "Time for English" csomagot.
Ha szeretnél bátran megszólalni angolul és motiváltabb nyelvtanulóvá válni, válaszd a "Yes, I can!" csomagot.
Ha az összes téma érdekel, válaszd az "All in one" csomagot.
(Egy videó átlagosan 8 perc hosszú.)

Time for English

Yes, I can!

All in one

Kérdéseid vannak? Talán itt a válasz!

Nyugodtan írd meg nekem a kérdésed, kérdéstől függően írásban vagy telefonon keresni foglak a válasszal!

Amint elküldöd a jelentkezési lapot, e-mailen megkapod az utalási adatokat. Az utalást követően hozzáférést kapsz a YouTube videókhoz, a zárt Facebook csoporthoz, és választott csomagtól függően megkapod a feladatlapot és az időpontegyeztető linket az egyéni konzultációkhoz.

Nem, szinte minden videó végén elmondom a feladatokat. A feladatlappal viszont egy helyen tarthatod, kidolgozhatod őket írásban, és könnyebben át is tekintheted őket.

Miután elküldtem Neked a videók hozzáférését, nem tudsz módosítani a csomagon. Viszont az utalást követő 30 napon belül kérheted az “All in” csomagot is (ha eredetileg nem azt vásároltad meg), és csak a különbözetet kell fizetned.

A Take wing! kurzus lényege, hogy képes legyél szokásoddá alakítani a nyelvtanulást és megtalálni a számodra megfelelő módszereket. Ez attól független, hogy épp milyen szinten vagy angolból, és milyen formában tanulod a nyelvet. (Sőt, tulajdonképpen bármely más nyelv vagy tárgy tanulásánál nagy lendületet adhat!)

Röviden: nem! 🙂 A videók akkor érnek valamit, ha elvégzed a feladatokat és azonnal gyakorlatba is ülteted a hallottakat. A nyelvtanulás hosszú folyamat, kitartás és elszántság szükséges hozzá, de ez a folyamat lerövidíthető, ha hatékonyabban tanulod a nyelvet és a kitartás is fenntartható, ha tudod, hogy Neked milyen módszer válik be. A videók nem angolul tanítanak meg, hanem rávezetnek a tanulási módszered kidolgozására.

Egy héten csak egy témát dolgozz fel, és a videókkal is akkor haladj tovább, ha elvégezted a feladatokat. A témák nem épülnek ugyan egymásra, mégis egy számomra logikus sorrendet követnek. Ha úgy érzed, a te sorrended más, nyugodtan haladhatsz másképp. A témákon belül viszont azt javaslom, sorban nézd meg a videókat.

Abszolút! Mivel angoltanár vagyok, angoltanulóknak hirdetem a kurzust, de a kidolgozott módszert más nyelvekhez, sőt, bármely más tanulási folyamathoz használni tudod.