Take wing!

Hatékonyságnövelő online kurzus angoltanulóknak

Tehernek és nyomasztónak érzed a tanulást? Többször újrakezdted már, de mindig elakadsz? Mielőtt jelentkezel egy újabb tanfolyamra végezd el a Take wing! kurzusom, és válj hatékony és lelkes nyelvtanulóvá!

EGYEDÜLÁLLÓ KURZUS A NYELVTANULÁS ALAPJAIRÓL

25 év alatt rengetegszer tapasztaltam, hogy a kezdetben lelkes, motivált nyelvtanulóim annak ellenére, hogy rendszeresen jártak az órákra és szerették azokat, egyre kevesebb időt szántak a nyelvtanulásra két óra között és sokszor csak velem használták az angolt. Eleinte igyekeztem változtatni az óráimon, még változatosabb témákkal készültem, de ez gyakran kevésnek bizonyult.

Most már tudom, hogy ilyenkor nem ez a megoldás. Nem a tanár feladata, hogy beossza a nyelvtanuló idejét és folyamatosan motiválja. Ez csakis a nyelvtanulón magán múlik – Rajtad. Akár most kezded az angoltanulást, akár úgy érzed, ideje új alapokra helyezni azt, roppnat fontosnak tartom, hogy a kurzus témái alapján egy jól átgondolt, tervezhető és újratervezhető nyelvtanulási folyamatot építs fel – a saját igényeid alapján.

Ezért alkottam meg a Take wing! hatékonyságnövelő kurzust, mely képessé tesz arra, hogy a kezedbe vedd az irányítást és egy hatékony nyelvtanulási rendszert dolgozz ki magadnak. (Sőt, ezeket a technikákat az életed bármely más terülezén is sikerrel fogod tudni alkalmazni.)

Tartalom

  • Hozzáállás
  • Célkitűzés
  • Motiváció
  • Magabiztosság
  • Időbeosztás
  • Tervezés
  • Lehetőségek
  • Tananyag

Itt megtekinthetsz pár oldalt a feladatokból. Kattints a képre.

ELSZÁNTSÁGI
GARANCIA

Garantálom, hogy a kurzus végére olyan elszánt leszel a nyelvtanulást illetően, mint még soha!

KONTROLL
GARANCIA

Garantálom, hogy képes leszel irányítani a nyelvtanulási folyamatodat, és nem fogsz ebben a tanárodtól függeni.

ÉLMÉNY
GARANCIA

Garantálom, hogy szárnyalni fogsz és rengeteg élvezetet fedezel fel a nyelvtanulásban!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

+ És garantálom, hogyha mégsem azt kaptad, amire számítottál, visszafizetem a pénzed.

Betekintés a tananyagba

Take wing! Online kurzus csomagok

Válaszd ki, melyik csomaggal szeretnél szárnyra kapni! A videókhoz a vásárlás követően örök hozzáférést kapsz. A csomagodat a fizetéstől számított 30 napig bővítheted még, tehát ha például a Tengelice csomagot választottad, de később mégis szeretnél munkafüzetet és konzultációt, csak írj nekem és módosítom a csomagod.

Tengelice
csomag

Hattyú
csomag

Albatrosz
csomag