Ingyenes kihívások angol nyelvtanulóknak

Beszélj magabiztosan angolul! – Kihívások nyelvtanulóknak – Ingyen letölthető

Ezekkel a kihívásokkal magabiztosabban fogod használni az angol nyelvet (is)!

Minden álmod, hogy magabiztosan beszélj angolul, de nem mersz megszólalni? Tudom, mit érzel! Ezért összeállítottam neked egy ingyenes anyagot, használd!

Az én történetem

Négy éve tanultam japánul az egyetemen, akkor már beszéltem angolul és franciául, de amint megláttam Budapesten a térképüket tanácstalanul forgató japán turistákat, átmentem az út túloldalára. Féltem megszólalni japánul. Aztán jött egy japán út egy barátnőmmel, ami mindent megváltoztatott, hiszen ott találtam magam a mélyvízben, kénytelen voltam használni a nyelvet. Mindössze 1 hónapot voltunk kint, de hazafelé a repülőn már magyar-japán kevert nyelven beszéltünk egymással (egyik utas meg is kérdezte, hogy ez miféle nyelv).

A nagy lehetőség

Amikor nyaralni mész, végre neked is alkalmad nyílhat tesztelni a nyelvtudásod a tantermen kívül is. Csakhogy ilyenkor gyakran előkerül a fordítóprogram, a szótár app, vagy előretolod a párod / egyik barátod, hogy intézze el ő amit kell. Utána pedig talán ostorozod is magad, hogy tessék, itt volt a lehetőség, de megfutamodtál. Ismerős?

Először is: ne ostorozd magad, ha nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy a tanárodon, kollégáidon kívül mással is beszélj angolul, akkor bizony ki kell lépned a komfortzónádból és belevetni magad a mélyvízbe. És az első lépés, tapasztalatból tudom, nem könnyű, de a második már könnyebb, a harmadiknál pedig már eszedbe sem jut, hogy valaha gondot okozott a tanult nyelven való megszólalás.

Így válj magabiztossá!

Én most szeretném megadni Neked ezt a kezdő lökést: tölsd le ezt a kihívásokat tartalmazó összeállítást, és lépj be a magabiztosan kommunikáló nyelvtanulók bűvös körébe! A kihívást angolul és magyarul is le tudod tölteni, utóbbit bármely nyelvet tanulod is, használni tudod majd.

Jó szórakozást, sikerélmény-gyűjtést és szárnyalást kívánok! És ne feledd: várom beszámolódat a küldetésekről! Ki tudja, talán még meg is jutalmazlak érte 🙂

Szeretettel: Zsuzsi

Ingyenes kihívások (nem csak) angol nyelvtanulóknak

Elakadtál a nyelvtanulásban? Fordulj hozzám bizalommal, jelentkezz ingyenes konzultációra, hogy átbeszéljük, miben tudok Neked segíteni! 

Hozzászólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük