Érezd, hogy haladsz!

Az Achiever programmal végre elérheted az angol nyelvi céljaid

Nincs sikerélményed az angoltanulásban? Úgy érzed, nem fejlődik a nyelvtudásod? Nincs időd nyelvet tanulni? Csatlakozz a 4 hetes programhoz, hogy szárnyalni kezdj!

AZ ÉLVEZETES NYELVTANULÁS ÉLETED RÉSZÉVÉ VÁLHAT

Akár önállóan, akár tanárral tanulsz, úgy  érzed, hogy többet kell(ene) az angollal foglalkoznod ahhoz, hogy haladj. Nehezen találsz időt a nyelvtanulásra, rendszertelenül tanulsz, és annak ellenére, hogy tisztában vagy vele: a magasabb szintű nyelvtudás hatalmas változásokat hozhatna az életedbe, nem tudod, hogyan érhetnéd el a kitűzött célokat. 

Jó hírem van: a használható angol nyelvtudás megszerzéséhez nem kell évekig napi több órában az íróasztalnál ülnöd és szavakat magolnod! Az Achiever program segítségével mindössze 4 hét alatt olyan változásokat vihetsz végbe a nyelvtanulási szokásaidban és módszereidben, melyek segítségével azonnal érezhető és látványos eredményeket érhetsz el. Sikerélményeid lesznek, és ezáltal magabiztosabb angol nyelvhasználóvá is fogsz válni.

Neked szól a program, ha:

 • min. középhaladó szinten vagy
 • úgy érzed, nem fejlődik a tudásod
 • önállóan tanulsz, de rendszertelenül
 • tanárral tanulsz, de alig foglalkozol az angollal az órák között
Fiatal motivált hölgy a napfényben

A program után:

 
 • elérhető céljaid lépésekre tudod bontani
 • képes vagy szokássá alakítani az angolozást
 • méred a fejlődésed, így érzed a haladást
 • motiváltabb, magabiztosabb vagy
 • többé nem lesz akadály az időhiány

ELSZÁNTSÁGI
GARANCIA

Garantálom, hogy ha gyakorlatba ülteted a tananyagot, olyan elszánt leszel a nyelvtanulást illetően, mint még soha!

KONTROLL
GARANCIA

Garantálom, hogy a feladatok elvégzése után képes leszel megtervezni a nyelvtanulási folyamatodat, és tudni fogod, hogyan érd el a kitúzöt céljaid.

ÉLMÉNY
GARANCIA

Garantálom, hogy ha megvalósítod a kurzus alapján kidolgozott terved, szárnyalni fogsz és rengeteg élvezetet fedezel fel a nyelvtanulásban!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

És garantálom, hogyha mégsem azt kaptad, amire számítottál, visszafizetem a pénzed.

Közösség és mentor: Érted!

Úgy érzed, hogy ha elhatározol valamit, szükséged van külső támogatásra is, hogy elérd a kitűzött célt? Ezzel én is így vagyok: tudom, mennyit számít az, ha van kinek beszámolnod a haladásodról, terveidről.

Ezért hoztam létre az Achiever programot angol nyelvtanulók számára! Egy zárt Facebook csoportban egy támogató közösség segít abban, hogy elérd a céljaid. Mentorként pedig én is ott leszek, és fogom a kezed, válaszolok a kérdéseidre.

A tudásanyagon felül minden héten tartunk egy mastermind-ot, aminek a célja, hogy kidolgozzuk a heti nyelvtanulási terved és segítsünk átlendülni az elakadásaidon. A csoportot a program végén sem szüntetem meg, így a későbbiekben is tudjátok egymást segíteni.

A közösség támogatásával biztos, hogy ebből a programból a maximumot fogod kihozni!

A program tartalma

 1.  Célkitűzés: hogyan tűzz ki úgy célokat, hogy érezd a fejlődésed és hogyan bontsd le lépésekre
 2. Időmenedzsment: hova tudod beilleszteni az angoltanulást egy átlagos hetedbe
 3. Szokások kialakítása: hogyan válhat az angoltanulás rendszeressé
 4. Tervezés: mit és hogyan tervezz meg hétről hétre

Miért bízhatsz bennem?

Bartha-Becskei Zsuzsanna vagyok, nyelvi coach és angoltanár – valamint örök nyelvtanuló. Több, mint 25 éve foglalkozom nyelvtanítással, és meggyőződésem, hogy ha tudod, hogy hogyan tervezd meg a nyelvtanulási folyamatod, szárnyakat fogsz kapni és magabiztos nyelvhasználóvá válsz! Ezen szemlélet mentén tartom a nyelvóráim, mentorálok coachként nyelvtanulókat és állítom össze kurzusaim.

Élménytanulás kártyákkal

Achiever program jelentkezés

A következő program 2024. február 5-én indul, jelentkezési határidő: január 31.

Ez mind Rád vár:

 • heti tudásanyag minden hétfőn videók formájában, gyakorlatias feladatokkal
 • nyomtatható munkafüzet
 • Mastermind minden csütörtökön 13 órakor (felvétel készül róla) – kidolgozzuk a terved a következő hétre és átlendítünk az elakadásaidon
 • a program alatt a témákkal kapcsolatos kérdéseidet megválaszolom a csoportban
 • mentorként támogatlak a céljaid kitűzésében és elérésében
 • a program végét követően még 6 hónapig hozzáférést kapsz a videókhoz és a mastermindok felvételeihez
 • a programot követően is a motiváló közösség tagja maradhatsz

Az Achiever mentorprogram bevezető ára most 24.900 Ft helyett csak 19.900 Ft

Kérdéseid vannak? Talán itt a válasz!

Nyugodtan írd meg nekem a kérdésed, kérdéstől függően írásban vagy telefonon keresni foglak a válasszal!

Amint elküldöd a jelentkezési lapot, e-mailen megkapod az utalási adatokat. Az utalást követően hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoporthoz, és az oda feltöltött anyagokhoz.

A csoport létszáma nincs limitálva, de csak azok lesznek a tagjai, akik együtt végzik a 4 hetes programot. A Mastermind maximális létszáma 8 fő, azon felül újabb időpontok is meghirdetésre kerülnek.

A tananyagok magyar nyelven vannak, de a Mastermind-ok és a csoportban a kommunikáció a résztvevők igényétől függően lehet angol nyelven is.

Elsősorban középhaladó szinttől felfelé, mivel ekkor már akár önállóan is tudod fejleszteni a nyelvtudásod.Ha kezdő vagy és nyelvtanárral tanulsz, de szeretnéd rendszeressé tenni a nyelvórák között is a tanulást, akkor is jelentkezz bátran!

A Mastermindokról felvétel készül, mely elérhető lesz a program végétől még 6 hónapig. A heti tervedet pedig ez esetben megoszthatod egy posztban is, és írásban segítek a kérdéseidben, elakadásaidban.

Abszolút! Mivel angoltanár vagyok, angoltanulóknak hirdetem a kurzust, de a kidolgozott módszert más nyelvekhez, sőt, bármely más tanulási folyamathoz használni tudod.